Web Tasarım İzmir

Blog

Blog Konuları

Blog

Domainlerin Anlamları

Domainlerin Anlamları
Domain Uzantıları Ne Anlama Gelir.Web Site Kurarken Hangi Domain Uzantısını Tercih Etmeliyim?

Ssl Sertifikası Nedir

Ssl Sertifikası Nedir
Online alışveriş sistemlerinde veri güvenliğini sağlamak amacı ile kullanılan bir uygulamadır. Bu şekilde oluşan veriler güvenli bir şekilde saklanarak sorun yaşanmadan işlemlere devam edilebilir.

Responsive Tasarım Nedir

Responsive Tasarım Nedir
Responsive tasarım tüm cihazlara duyarlı ve uyumlu anlamınada gelir. Son yıllarda adını sıkça duyduğunuz responsive tasarım il olarak 2010 yılında çıktı ve bir kaç yıldır popüler bir durumda.

Sanal Pos Nasıl Alınır

Sanal Pos Nasıl Alınır
Kredi kartı ile yapılan ödemelerde internet üzerinden işlem yapılmasını sağlayan Sanal Pos, online alışveriş siteniz üzerinden taksitli ya da tek çekim olarak ürün satışı yapmanızı sağlayan bir yazılım teknolojisidir

Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi ETBİS Nedir?

Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi ETBİS Nedir?
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından internetten alışveriş yapan tüketicileri korumak, elektronik ticaret yapan tüm işletmeleri kayıt altına almak.

Mobil Uygulama Nedir?

Mobil Uygulama Nedir?
Günümüzde hemen hemen herkesin yanına almadan dışarı çıkamadığı smartphone ( akıllı telefon ), tabletler gibi cihazlara özel olarak kodlanmış ve tasarlanmış yazılımlara “Mobil Uygulama” denmektedir.

Hosting Nedir

Hosting Nedir
Hosting Nedir Yaptırdığınız web sayfalarını yüklemek için bir alana ihtiyacınız vardır. Sitenizin çalışması için konfigüre edilmiş olan sunucularda sizin için ayrılan alana hosting denir..

E Ticaret Nedir

E Ticaret Nedir
Elektronik ticaret ya da kısaca e-ticaret, 1995 yılından sonra İnternet kullanımının artmasıyla ortaya çıkan, ticaretin elektronik ortamda yapılması kavramıdır

.

İLETİŞİM

Pro Tasarım Bilişim Teknolojileri
Mithatpaşa Cad 230 Sk Yalı Mah No:2 Kat:3 Da:5
Halkbankası Üstü Güzelbahçe/İZMİR/TURKEY
+90 232 234 58 16, +90 538 527 85 15
bilgi@protasarim.net.tr