Web Tasarım İzmir

Blog

Blog Konuları

Blog

E Postalarınıza Dikkat Edin

E Postalarınıza Dikkat Edin
Son zamanlarda yeniden internet ortamına musallat olan CryptoLocker virüsü firmaların başını ağrıtıyor.

Seditio Nedir?

Seditio Nedir?
Seditio açık kaynaklı geliştirebilinilir esnek alt yapısı ve kullanıcı dostu yönetimiyle kurumsal firmalar şirketler ve her sektöre uygun bir CMS sistemidir.

Opencart Nedir?

Opencart Nedir?
Opencart açık kaynak kodlu geliştirilebilir php kodlama dili tabanlı günümüzde çok tercih edilen bir e ticaret platformudur.

Sunucunuzu Ekonomik Kullanın

Sunucunuzu Ekonomik Kullanın
Günümüzdeki önemli sorunlardan bir tanesi sunucu disk alanıdır. Sunucu disk alanı yetersizliği nedeniyle sürekli paket yükseltmek zorunda kalıyorsunuz.

Sabit İp Nedir

Sabit İp Nedir
Sabit (Statik) ip, bir bilgisayara ya da internet protokolü kullanabilen harhangi bir cihaza manuel olarak bir ip adresi atadığımızda bu verdiğimiz Sabit yani statik ip adresi olur.

Sanal Pos Nasıl Alınır

Sanal Pos Nasıl Alınır
Kredi kartı ile yapılan ödemelerde internet üzerinden işlem yapılmasını sağlayan Sanal Pos, online alışveriş siteniz üzerinden taksitli ya da tek çekim online işlem yapılmasını sağlayan bir sistemdir.

Serach Console

Serach Console
Bir web sitenizin olması şart değildir web siteniz olmasada search console ile müşteri edinebilirsiniz.

Google My Business

Google My Business
Google My Business (Benim işletmem) google işletme hesabı google harita servisine kayıt olmanız ve öne çıkabilmeniz için ücretsiz harika bir araçtır

Cms Nedir?

Cms Nedir?
Cms nedir? CMS ingilizce a “Content Management System” ‘in kısaltılmış halidir, Türkçe’de tam karşılığı olarak ise, “İçerik Yönetimi Sistemidir”

Web Tasarım Nedir?

Web Tasarım Nedir?
Herhangi bir kurumun kurumsal kimliğinin yansıtılması ve tanıtım faaliyetlerinin gerçekleşmesi amacı ile ulusal ve uluslararası ağ ortamında yayınlanan online sistemlere Web Sitesi ve bu sitelerin oluşturulma sürecine Web Tasarımı denir

.

İLETİŞİM

Pro Tasarım Bilişim Teknolojileri
Mithatpaşa Cad 230 Sk Yalı Mah No:2 Kat:3 Da:5
Halkbankası Üstü Güzelbahçe/İZMİR/TURKEY
+90 232 234 58 16, +90 538 527 85 15
bilgi@protasarim.net.tr